2013/11/19

Hitman Pro 3

Waarom heeft de Hitman Pro 3 een goede reputatie?

Hitman Pro 3 heeft veel het nieuws gehaald. Een bijzonder wapenfeit is dat deze nederlandse antivirus software de grote reus Microsoft heeft geholpen bij een malware probleem. Het was namelijk zo dat de ZeroAccess malware de Microsoft beveiligingsoftware kon uitschakelen en zodoende zonder problemen computers kon infecteren en overnemen. Het betrof zowel de Microsoft Security Essentials als de Windows Defender. De Hitman Pro was in staat om deze ZeroAccess malware te detecteren en te verwijderen.

hitman pro 3
De Hitman Pro 3 heeft bovendien een vlekkeloze score behaald bij een belangrijke vergelijkende test van AV-test. Deze onafhankelijke organisatie voor het wetenschappelijke testen van virusscanners gaf de Hitman Pro 3 100 van de 100 punten.

Hoe zou ik de Hitman Pro 3 kunnen inzetten?

De Hitman Pro 3 profileert zich vooral als een 'second-opinion' malware scanner. Dit wil zeggen het is een ideal programma voor de ondersteuning van bestaande antivirus software of internet security programma's. Het is namelijk een feit dat de meeste antivirus producten niet alle malware kunnen detecteren. Doordat er zoveel mogelijke aanvalshoeken zijn die malware op dit moment kan gebruiken om een computer te infecteren, is het vaak een onmogelijke taak om alles af te weren.

Vandaar dat de Hitman Pro uitstekend geschikt is voor het controleren of uw huidige antivirus software iets heeft doorgelaten. Zoals al eerder aangehaald, de Hitman Pro 3 heeft de Windows Defender bijgestaan bij het opsporen van de ZeroAcces malware. Toch, de Hitman Pro 3 kan ook worden gebruikt als de standaard anti-malware software voor uw computer. Niettemin, er zitten wat minder snufjes op als b.v. bij een complete internet security pakket zoals de Bitdefender Internet Security suite.

 

Waarom zou ik de Hitman Pro 3 downloaden en kopen?

 
 
Omdat de Hitman Pro 3 van nederlandse makelij is. De maker van Hitman Pro 3 is SurfRight en is gelegen in Enschede. Het is een goede zaak om de nederlandse software industrie te ondersteunen vooral als deze een uitstekend anti-malware product afleveren. Bovendien Hitman Pro 3 is niet duur en voor een goede prijs te koop. Met de Hitman Pro maakt u gebruik van een uitstekende programma voor uw internet veiligheid te garanderen. Voor meer informatie lees de uitgebreide Hitman Pro recensie.


Aanbevolen artikelsGeen opmerkingen:

Een reactie posten