2013/08/30

TUNEUP UTILITIES

TuneUp Utilities 

TuneUp Utilities staat bekend als een van de best ontwikkelde utility software programma's in Europa. Dit programma voor het optimaliseren en opschonen van de computer is gretig afgenomen door vooral duitsers en werd overal in Duitsland verkocht. Gelukkig is dit nog steeds het geval, maar het maakt we weemoedig om te beseffen dat deze software niet meer in duitse handen is.

tuneup utilities
TuneUp Utilities is nu van AVG. AVG is natuurlijk een ander kaliber bedrijf dan het kleine TuneUp. AVG heeft kantoren over de hele wereld en staat bekend als een A-merk op het gebied van antivirus software ontwikkeling.

Waarom kocht AVG het product van TuneUp software? 

Helaas, ik vermoed het ergste, AVG heeft zijn eigen AVG PC TuneUp merk gelanceerd. Alle kennis en technologie van TuneUp Utilities zit hier in verwerkt. Het lijkt erop dat met de tijd TuneUp Utilities zal verdwijnen en dat de AVG PC TuneUp programma alles geheel overneemt. AVG heeft met de aankoop van TuneUp een enorme kennis verworven en meteen een concurrent opgegeten en geassimileerd in haar eigen bedrijf. Natuurlijk, de reden waarom TuneUp Utilities werd opgekocht, is los van de naam, zeer de reputatie en de manier waarop vooral dit programma een enorme marktaandeel had in Duitsland. Vele duitsers kochten naast een nieuwe computer meteen een doosje TuneUp Utilities. Het is een duits kwaliteitsprogramma.

TuneUP Utilities recensies:

avg tuneup utilities reviews
International gezien alleen maar lovende recensies ontvangen. In Nederland heeft het programma ook goede recensies ontvangen waaronder van +Veer Dehaas op Computer Opschonen en Software Advies. Haar review viel me op aangezien ze een van de weinigen is die durfde om de zwakke punten ofwel nadelen is duidelijk in kaart te leggen. Afgezien dat TuneUp Utilities goed in elkaar zit, wil dat nog niet zeggen dat er niets aan mankeert. De software is niet perfect, en de nadelen zijn goed in kaart gebracht in deze recensie: Wat is er mis met TuneUp Utilities?

Conclusie over TuneUp Utilities:

tuneup utilities versus avg pc tune up
Hoewel het een orginele invalshoek is, moet ik toch zelf hiervoer kwijt, dat TuneUp Utilities volstaat in combinatie met een goede antimalware oplossing zoals de Hitman Pro, die ik graag wil aanbevelen aangezien het een uitstekende nederlandse security software is. Het zijn niet alleen de duitsers die goede software ontwikkelen. Dus, TuneUp Utilities combineren met Hitman Pro en alles is in order om uw computer schoon en veilig te houden. Ik heb zelf dit programma op een van mijn computers en ben er zeer tevreden over....ik ben meer ongerust over de toekomst, zal TuneUp Utilities in 2015 nog bestaan of volledig zijn vervangen door de AVG PC TuneUp software?

Relevante artikels:
Tenslotte, deze recensie over TuneUp Utilities sluit nauw aan bij het volgende probleem dat deze software tracht op te lossen: een trage computer. Ik heb een goed artikel gevonden op Google+ van +Remi Valentijn op zijn blogger site: DE PC TRAAG CHECKLIST. Een ander artikel is mijn eigen review over Glary Utilities, een concurrent van TuneUp Utilities.


Referenties:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten