2014/03/04

ADVANCED SYSTEM PROTECTOR REVIEW

Deze Advanced System Protector Review zal de volgende zaken bespreken over deze geruchtmakende anti-malware software:


1. Techniek. Welke technologie zit er in de Advanced System Protector?

advanced system protector review
De Advanced System Protector bevat alleen maar module voor het opsporen en verwijderen van malware. Zoals al eerder gezegd, deze anti-malware engine presteert niet goed en is ook niet onafhankelijk getest geworden. De Advanced System Protector bevat geen real-time bescherming en andere belangrijke componenten die in een goede malware scanner moet zitten. Voor meer informatie: Wat moet er in een goede malware scanner zitten?


2. Reputatie. Wat is de reputatie van de Advanced System Protector?

De reputatie van deze anti-malware software is niet goed genoeg. Er zijn vele geruchten op het internet dat de Advanced System Protector alleen de computergebruiker voor de gek houdt om er voor te zorgen dat deze zal betalen voor het programma. Vele gebruikers hebben geklaagd en hebben deze software verwijderd. De reputatie is dus slecht.

3. International Reviews. Wat zeggen international Review sites over deze software?

De Advanced System Protector heeft weinig lovende recensies gekregen. Volgens de meeste recensies werkt de software ondermaats en zal deze een computergebruiker niet goed beschermen op het internet. Ik heb dit zelf ook beargumenteerd in mijn uitgebreide artikel over de Advanced System Protector.

De SpyHunter Malware Security Suite kan gemakkelijk de Advanced System Protector vinden en verwijderen van je computer.


Sources:


  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten