2013/08/27

GLARY UTILITIES

Glary Utilities Software Recensie: 

Glary Utilities was oorspronkelijk ontwikkeld als een gratis registry cleaner. Zoals +Jan Mertens betoogde in zijn artikel over de nadelen van een free registry cleaner, is het correct om te stellen dat gratis registry cleaners per definitie met argus-ogen moeten worden bekeken.

glary utilities pro
De maker van Glary Utilities besefte al snel dat er meer meerwaarde moest worden aangeboden.  Want let wel, de maker van Glary Utilities, GlarySoft is geen boef en heeft mijn inziens goede bedoelingen. Vandaar dat deze gratis software meer gereedschappen heeft gekregen voor het opschonen van de browsers en het beheren van programma's. De reden waarom ik dit zeg heeft te maken met het feit dat GlarySoft alleen deze software gratis aanbiedt om zo makkelijk klanten te kunnen opwaarderen naar de betaalversie. Want, jazeker, GlarySoft wil op een fatsoenlijke manier geld verdienen door het aanbieden van een betere en completere versie van Glary Utilities, Glary Utilities Pro. Daarom is het per definitie uitgesloten dat GlarySoft kwade bedoelingen heeft en alleen maar geld wil verdienen met haar software. De Glary Utilities Pro editie kost zo'n 40 US Dollar.

Is Glary Utilities Pro uw geld waard? 

glary utilities reviews vergelijken
Hier kan ik inderdaad refereren naar een goed artikel van +Veer Dehaas over Glary Utilities: Glary Utilities Review . Zij betoogt dat er inderdaad kanttekeningen zijn bij deze utility software. Ik vind de bezwaren legitiem en kan daarom hier meteen vaststellen, dat er betere alternatieven zijn waar uw geld beter wordt besteed. +Remi Valentijn heeft een recensie geschreven over de Regcure Pro van Paretologic. Deze zou een beter en completer alternatief zijn dan de Glary Utilities software.Niettemin, hoewel ik reserves heb over de software van GlarySoft, kan ik niet concluderen dat deze software niet eens een test waard is. Het is immers gratis en lijkt betrouwbaar. U kunt hier de Glary Utilities software downloaden. Vervolgens kunt u zelf beslissen of deze software uw geld waard is.

Hoe kan ik Glary Utilities gebruiken?

Zie hier een video over hoe u Glary Utilities kunt gebruiken voor het optimaliseren van uw computer. Deze Youtube video legt mooi uit wat u allemaal kunt verwachten van deze Windows utility software.

 
Aanbevolen artikels:Geen opmerkingen:

Een reactie posten